Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

Door: ruthbrock

  • Turks
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen



Verder heb je nodig


Koekenpan; bakplaat in oven


Echt smullen , genietend het weekend beginnen

Ontdek meer:

Voorbereiding

OVEN VOORVERWARMEN OP 175 GRADEN C.

Bereidingswijze



    Snipper en fruit de uien en knoflook in de olie, rul het gehakt, en voeg de rest van de gesneden groenten toe, als laatste de taugé. Snij de bovenkant van het brood (dun) af, en hol het wat uit, zodat je het groentemengsel over het brood kan verdelen.
    Erg lekker als je bodem van het brood eerst insmeert met een mengsel van olie en knoflook. Ruim bestrooien met belegen geraspte kaas. Zout, peper, ketjap en sambal naar smaak toevoegen. Oven voorverwarmen op 175°C. Ongeveer 30 minuten in de oven.

    TIP:
    Eventueel kan aan het groentenmengsel een klein blikje tomatenpuree toegevoegd worden.

Bron

?



Deel dit recept

Reacties (13)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruthbrock
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top