• Eigen recept

pasta met sperziebonen

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

2 handen sperziebonen
2 kleine aardappelen
100gr spekjes
200 gr pasta (bijv penne)
250 gr ricotta
zout peper


Een andere manier om sperziebonen te gebruiken!

Voorbereiding

Maak de boontjes schoon en schil de aardappeltjes

Bereidingswijze

Doe de aardappeltjes en sperziebonen samen in een ruime pan met genoeg water en wat zout. Als het water al ongeveer 5 minuten kookt, voeg je de pasta toe en kook je alles de tijd die op het pak van de pasta staat (controleer altijd nog even) Ondertussen in een ruime (wok)pan bak je de spekjes uit. Als de pasta/aardappeltjes/boontjes gaar zijn, giet je ze af en doe je ze in de pan met de spekjes en voeg je daar de ricotta aan toe (met evt. nog wat kookvocht van de past om het nog smeuiger te maken). Opwarmen totdat de ricotta zacht is. Wat peper toevoegen en EET SMAKELIJK

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

We gaan dit jaar lekker naar buiten! Met voorjaarsgerechten van Ramon Beuk en wijnadvies van sommelier Jan-Willem van der Hek. Kijk op www.lidl.nl voor het uitgebreide assortiment. … Doe mee »

Advertisement

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies