Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Pasta met garnalen

  • Wereld Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

Lenteuitje/peterselie, pepertje, garnalen,
roomsaus, champions, rucolasla
noorse garnalen.


HULPMIDDELEN

Eiersnijder, daar kun je mooie plakjes champions mee snijden.


Verse pasta, tortellini of andere pastasoort met saus en garnalen

Voorbereiding

Kook de verse pasta volgens de aangegeven tijd.

Bereidingswijze

Maak een roomsaus dmv een witte roux met een pakje/bekertje slagroom of met een kant en klare saus. Voeg de gesneden champions toe en het pepertje. Voeg de rauwe gepelde garnalen toe en kook ze in de saus tot ze roze zijn. Reeds gekookte garnalen hoeven alleen opgewarmd te worden. Op smaak maken met zout en peper.

Serveertips

Leg een bedje van rucolasla op het bord. Schep daarop de pasta, en dan de dikke roomsaus met garnalen, strooi er daarna het gesneden lenteuitje of de peterselie over, of allebei.

Bron

Eens gegeten in een klein restaurantje op de Antillen en daarna zelf aangepast.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van psycho50
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top