Vis met worteltjes

  • Vis Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 pak gele rijst (325 g)
2 zakken Parijse worteltjes (a 300 g)
30 g boter
1 zakje kruidenmix groentefinish voor wortels (10 g)
1/2 zak yellow fin sole (a 750 g, diepvries), ontdooid



Bereidingswijze

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de worteltjes in 8 min. beetgaar. Giet af en meng met een klontje boter en de groentefinish.
Verhit ondertussen de rest van de boter. Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak en bak in 4 min. gaar en bruin op middelhoog vuur. Keer halverwege. Verdeel de rijst, worteltjes en vis over 4 borden en serveer.

Bron

Ah.nl

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shirleysouw


Smult is het tijdschrift van Smulweb, vol maakbare recepten met het lekkerste van elk seizoen. Het magazine verschijnt 4x per jaar met in elke editie ruim 60 nieuwe recepten en interviews met top- en thuiskoks. Deze maand bij Smult: 50% korting op 1 jaar Smult!.
Bekijk hier de aanbieding »

Dagdeal
Bestel nu »

Met een anti aanbaklaag.

van 11,95
Alleen vandaag 10,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies