Vis met worteltjes

  • Vis Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 pak gele rijst (325 g)
2 zakken Parijse worteltjes (a 300 g)
30 g boter
1 zakje kruidenmix groentefinish voor wortels (10 g)
1/2 zak yellow fin sole (a 750 g, diepvries), ontdooid


Bereidingswijze

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de worteltjes in 8 min. beetgaar. Giet af en meng met een klontje boter en de groentefinish.
Verhit ondertussen de rest van de boter. Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak en bak in 4 min. gaar en bruin op middelhoog vuur. Keer halverwege. Verdeel de rijst, worteltjes en vis over 4 borden en serveer.

Bron

Ah.nl

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shirleysouw
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies