Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Vissoep

Door: hannie_b

  • Internationaal
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 6 personen


400 gr. kabeljauwfilet (diepvries), 200 gr. gekookte mosselen, 200 gr. garnalen (Noorse), 1 struik bleekselderij. 1 grote winterwortel,
1 200 gr. schelpjesmacaroni, 6 visbouillontabletten, 1/8 lt. slagroom, dille.


Verder heb je nodig


Keukenmachine


Een heerlijke maaltijdvissoep, die steeds weer lekker smaakt.
Over de hoeveelheden van de ingrediknten kan ik niet precies zijn, omdat ik nog wel eens kook "op gevoel".

Ontdek meer:

Voorbereiding

-bleekselderij en winterwortel schoonmaken en in de Keukenmachine fijn maken.
-macaroni beetgaar koken
-kabeljauw in blokjes snijden

Bereidingswijze

2-2,5 lt water met visbouillontabletten opzetten.
Als dit kookt de fijn gemaakte bleekselderij en winterwortel toevoegen en 1 25 minuten zachtjes laten meekoken.
De macaroni toevoegen. Even meewarmen.
De visblokjes, mosselen en garnalen toevoegen en ook even (10 min.) laten
meekoken. Vuur laag zetten.
De slagroom toevoegen goed doorroeren en bestrooien met dille.
Evt. nog peper uit de molen toevoegen.

Serveertip

Serveren met stokbrood en kruidenboter.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hannie_b
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Volgend recept
Top