• Eigen recept

Indiase muntsaus

  • Indiaas
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

500 g Volle yoghurt + wat suiker als jij niet tegen de zuur kunt van de yoghurt
1 vol e maïzena
½ bosje munt, in sliertjes gesneden
2 lente-uien, in dunne ringen
zout
witte peper
muntbladeren voor garnering


naan brood met muntsaus

lekker met kerrie kip met pindasaus


Bereidingswijze

1. Meng yoghurt en maïzena tot een gladde pasta.
2. Verhit yoghurt en maïzena in een saus pannetje en kook kort.
3. Van vuur de munt slierten en lente-ui door yoghurt-mengsel roeren.
4. Saus op smaak brengen met zout en peper.
5. Garneer met muntbladeren.

Serveertips

Eten met naan brood en zowel vegetarisch als vlees en vis kerrie gerechten.

Leuk recept? Deel het
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart


In het nieuwste nummer van Smult - het tijdschrift van Smulweb – vind je tips van Janny van der Heijden, de beste recepten van Tessa Kiros, een stoere BBQ special en culinaire how-to's. Actie t/m 31 mei 2015.
Nu 4x Smult van € 19,80 voor € 9,95 »

Dagdeal
Bestel nu »

Verpakt in een post/cadeau verpakking en zeer leuk om cadeau te geven

van 9,95
Alleen vandaag 8,5
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies