Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Verneukte briefstuk

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN


HULPMIDDELEN

Vleesstokjes en frituurpan


Voorbereiding

Snijd de biefstuk in blokjes, marineer de blokjes een uur in sherry en soja ,o.i.d.

Bereidingswijze

Paneer de blokjes in bloem en losgeklopt eigeel, frituur ze op 180 graden
De korst moet knapperig zijn, het vlees nog rose

Serveertips

Whatever it takes to please you

Bron

Saskia de Graaf in Volkskrant magazine nr 554



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van krid42
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontdek culinair Nederland van 12-14 februari in Utrecht! Bekende koks koken en presenteren live, er zijn wijn- en bierproeverijen, workshops en beleef de Academy for Masterchefs. Mis het niet en krijg nu via Smult 2 kaarten voor slechts € 15 (50% korting!) … Lees verder »

Eenvoudig koken met een prachtige presentatie: dát is The New Easy van Donna Hay. Nu cadeau bij Smult: samen van € 49,75 voor € 29,95! »… Lees verder »

Top