Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Pasta met vis en courgettelinten

Door: asman

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


300 gram verse pasta, koelvers
2 courgettes
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
olijfolie
100 gram verse roomkaas
4 zongedroogde tomaten
400 gram zalm


Verder heb je nodig


Kaasschaaf, Koekenpan, pan


Een maaltijd op basis van verse pasta met vis en courgette

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ui snipperen
Courgettes met kaasschaaf in repen snijden

Bereidingswijze

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
Fruit op een matig vuur het uitje met knoflook in wat olie
Doe de courgettelinten in de pan en bak deze even mee
Schepde uitgelekte pastadoor het mengels in de pan
Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes en voeg deze ook toe
Schep het pastamengel in een diep bord en leg de vis er boven op.

Bron

AD



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van asman
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top