Zomerstamppot

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Aardappelpuree voor 4 personen (instant of vers)
peper, zout
1 el kerriepoeder
2 teentjes knoflook
200 g magere gerookte spekblokjes
1 el olijfolie
1 kleine krop ijsbergsla
200 g belegen kaas (in miniblokjes)


Bereidingswijze

Bereid de aardappelpuree.
Voeg peper, zout, kerriepoeder en 2 geperste teentjes knoflook toe.
Bak de spekblokjes krokant in de olijfolie. Snijd de ijsbergsla in smalle reepjes.
Schep de spekblokjes met het bakvet, de slareepjes en de kaasblokjes door de aardappelpuree.

Bron

Onbekend

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)
Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sammy69
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur vóór 30 augustus jouw recept in en kies uit de categorie: marinade, dressing of kruidenboter. Op de ingezonden recepten kan direct gestemd worden! Doe mee! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies