Zomerstamppot

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Aardappelpuree voor 4 personen (instant of vers)
peper, zout
1 el kerriepoeder
2 teentjes knoflook
200 g magere gerookte spekblokjes
1 el olijfolie
1 kleine krop ijsbergsla
200 g belegen kaas (in miniblokjes)



Bereidingswijze

Bereid de aardappelpuree.
Voeg peper, zout, kerriepoeder en 2 geperste teentjes knoflook toe.
Bak de spekblokjes krokant in de olijfolie. Snijd de ijsbergsla in smalle reepjes.
Schep de spekblokjes met het bakvet, de slareepjes en de kaasblokjes door de aardappelpuree.

Bron

Onbekend

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sammy69


In het nieuwste nummer van Smult - het tijdschrift van Smulweb – vind je tips van Janny van der Heijden, de beste recepten van Tessa Kiros, een stoere BBQ special en culinaire how-to's. Actie t/m 31 mei 2015.
Nu 4x Smult van € 19,80 voor € 9,95 »

Dagdeal
Bestel nu »

Handige grote fietsmand met klik- en bevestigingssysteem!

van 59,95
Alleen vandaag 39,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Met Smult in de keuken heb je in een handomdraai heerlijke gerechten op tafel! Een gegarandeerd succes bij al je gasten. Nu 4x Smult voor slechts € 9,95! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies