Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Zomerstamppot

Door: sammy69

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


Aardappelpuree voor 4 personen (instant of vers)
peper, zout
1 el kerriepoeder
2 teentjes knoflook
200 g magere gerookte spekblokjes
1 el olijfolie
1 kleine krop ijsbergsla
200 g belegen kaas (in miniblokjes)



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bereid de aardappelpuree.
Voeg peper, zout, kerriepoeder en 2 geperste teentjes knoflook toe.
Bak de spekblokjes krokant in de olijfolie. Snijd de ijsbergsla in smalle reepjes.
Schep de spekblokjes met het bakvet, de slareepjes en de kaasblokjes door de aardappelpuree.

Bron

Onbekend



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sammy69
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top