Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Thais gebakken noedels (pad thai) .

Door: hummels

  • Thais Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 2 personen


300 g rijstnoedels
3 eieren
1 tofu, in kleine stukjes gesneden
1 t gemalen gedroogde chilipeper
Plantaardige olie
3 t tamarindesaus (tamarinde sap met palm suiker en zout)
50 g Chinese prei bladeren (bieslook)
Limoen
1 / 2 kg taugé
50 g ingemaakte radijs (fijngehak)
1 / 2 kopje gemalen gebrande pinda`s
1 l gehakte knoflook
1 / 2 kool


Verder heb je nodig


Wok

Thais gebakken noedels (Pad Thai)

Geen

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit wat olie in een wok met laag vuur, knoflook toe te voegen tot geel. Voeg tufu en gebeitst radijs. Verspreiding van losgeklopte eieren in een ding laag over de wok. Wanneer dit is ingesteld, goed mengen met tofu en ingemaakte rettich. Voeg de rijst noedels en het gebruik hoog vuur, voeg de tamarinde saus toe en roer goed. Voeg de helft van de tauge, bieslook, gemalen en pinda`s toe en roerbak het geheel.

Tags, , , ,

Serveertip

Serveer dit gerecht op een bord en bestrooi het met de rest van de gemalen pinda`s. Serveer met taugé, bieslook en een stukje limoen.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hummels
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top