Gehaktballetjes met brie en walnoot

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 beschuit, verkruimeld1 ei
1 theelepel tijm
1 eetlepel grove mosterd
25 gram walnoten, in kleine stukjes
500 gram gehakt half om half
50 gram brie in dobbelsteentjes
4 eetlepel bloem
2 eetlepel olijfolie
zout peper


Voorbereiding

Kneed de verkruimelde beschuit, ei, tijm, mosterd, walnoot en 1 theelepel zout en peper door het gehakt. Rol met vochtige handen balletjes zo groot als pingpogballen van het gehakt. Prik er met je vingers een gat in waar je stukjes brie instopt. Vouw het gehakt weer dicht om de vulling en rol het voorzichtig tot een mooi balletje

Bereidingswijze

Schep de bloem op een bordje en rol de gevulde balletjes erdoorheen zodat ze met een laagje bloem bedekt zijn. Verhit de olie in een braadpan en bak de balletjes in 15 min. rondom bruin.

Serveertips

Lekker met een flinke lik grove mosterd

Bron

Internet

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

We gaan dit jaar lekker naar buiten! Met voorjaarsgerechten van Ramon Beuk en wijnadvies van sommelier Jan-Willem van der Hek. Kijk op www.lidl.nl voor het uitgebreide assortiment. … Doe mee »

Advertisement

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies