Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

vitello tonato amuse

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 8 personen

Kalfsfricando (goede slager heeft dit als vleeswaren)
blikje tonijn op olie
mayo
rucola of ijsbergsla zeer fijn gesneden
oud bruin brood
knoflook
olie
peper & zeezout
amuselepels



Voorbereiding

Snij het oude brood als croutons en bak deze op in de olie met een platgeslagen teen knoflook.
Leg ze op keukenpapier om uit te lekken als ze lekker krokant zijn.
Meng de mayo met de tonijn (doe dit in een verhouding die je zelf lekker vindt en breng op smaak met zout & peper).
Doe een klein beetje sla op de lepel, leg daar wat kalfsfricandeau op. Vervolgens die je er wat tonijnmayo op en maak je het geheel af met een crouton.
Eet smakelijk!

Serveertips

Ik geef dit vaak als lekkere binnenkomer met een glaasje bubbels. Het is lekker en simpel:)



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van avdbor
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top