Tiramisu met frambozen

  • Spaans Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 8 personen

1 dl frambozenlikeur
8 bourdoirkoekjes
3 eierdooiers
3 eetlepels bloemsuiker
250 gr mascarpone
5 eiwitten
350 gr frambozen



Bereidingswijze

Doe de frambozenlikeur in een diep bord. Dompel de koekjes in de likeur en vorm hiermee een laagje op de bodem van de dessertglaasjes. Klop de eierdooiers met de bloemsuiker en de mascarpone tot een smeuïge massa. Klop het eiwit stijf en spatel het voorzichtig onder de mascarpone. Verdeel eerst de helft van de mascarpone en daarna de helft van de frambozen over de glaasjes. Verdeel de rest van de mascarpone over de glaasjes en werk af met de rest van de frambozen. Plaats het mintens 4 uur in de koelkast. Bestrooi eventueel met bloemsuiker vlak voor het opdienen.

Bron

Tapas In 30 Minuten

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yellybean


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies