Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Koud avocadosoepje met geitenkaas

Door: inlihaka

  • Wereld Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


1 rijpe avocado 1 eetlepel citroensap 50 ml slagroom 100 ml tuinkruidenbouillon (van tablet), afgekoeld 2 eetlepels droge witte vermout citroenpeper (molentje) 25 g zachte geitenkaas (bijv. Bettine blanc), verkruimeld 1/4 bakje tuinkers


Verder heb je nodig


Staafmixer of keukenmachine


Kookclub Hayley Ann november 2008

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Avocado schillen, halveren en pit verwijderen. Vruchtvlees in stukken snijden en in Keukenmachine of met staafmixer pureren met citroensap en slagroom. Bouillon en vermout bij puree schenken. Avocadosoep goed doorroeren en op smaak brengen met versgemalen citroenpeper. Soep in vier kleine glaasjes schenken en garneren met kruimeltjes geitenkaas en tuinkers.

Bron

Allerhande 2005



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van inlihaka
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Volgend recept
Top