Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Antiliaanse keuken
  5. Antiliaanse kaasballetjes

Antiliaanse kaasballetjes

Door: Elainn

  • Antiliaans Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-05-2010

Ingrediënten


- 3 eieren
- 1 theelepel bakpoeder
- 500 gram geraspte belegen kaas
- snufje witte peper
- ongeveer half kopje bloem



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kluts de eieren met het bakpoeder goed en voeg hier vervolgens de geraspte kaas en witte peper aan toe. Roer dit alles goed door en voeg vervolgens bloem toe totdat er balletjes van het deeg gevormd kunnen worden zonder dat het aan de handen blijft plakken. Maak de balletjes en bak ze vervolgens in hete olie totdat ze goudgeel zijn (in de frituur op ongeveer 180°C) Laat ze, als ze klaar zijn, uitlekken op een stuk keukenpapier.

Voor ongeveer 40 stuks (ligt aan hoe groot je de balletjes maakt)



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Elainn
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top