Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Consomme Bresilienne

  • Frans Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 6 personen

1 ltr kalfsbouillon(uit een pot of zelfgemaakt)* half blikje palmharten* 1 dl ananassap* 1 theelepel kerriepoeder* aromat(uit een busje)100 gr gekookte champignons* 150 gr gekookte kippeborst*



Niet zomaar een soepje!

Voorbereiding

Maak de champignons schoon met een borsteltje en snij ze aan plakjes. Snijd de gekookte kip en de palmharten in dunne reepjes.Kalfsbouillon door en door verwarmen zonder koken.

Bereidingswijze

Vermeng de(warme)kalfsbouillon met het vocht van de palmharten en de ananassap.Roer de kerriepoeder glad met wat vocht en doe dit bij de bouillon. Maak het op smaak met aromat.Voeg de (in dunne reepjes gesneden) kip en palmharten toe en laat 5 min zachtjes doorwarmen.

Serveertips

Doe de soep in mooie diepe borden en serveer er een stukje stokbrood bij.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van frija
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top