Kaassoufflé

  • Goedkoop en snel
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

4 plakjes bladerdeeg
4 plakken oude kaas/ kaas van kaasblok
kerriepoeder
zout
paneermeel
1 ei

HULPMIDDELEN

Oven


Lekker voor bij de borrel of als je savonds zin aan iets hartigs hebt.

Voorbereiding

Laat de bladerdeeg velletjes ontdooien en verwarm de oven voor volgens voorschrift van de bladerdeeg.

Doe op een groot bord de paneermeel, kerriepoeder en een snufje zout door elkaar. Tik een ei en klop deze los in een bakje.

Bereidingswijze

Doe een opgevouwen plak kaas op 1 helft van het bladerdeegvelletje. Vouw het bladerdeeg doormidden en maak hem aan de zijkanten dicht met een vork. Bestrijk de soufflé aan beide zijden met een beetje van het ei-mengsel. Haal daarna de soufflé aan beide zijden door het paneermeel-mengsel.
Doe dit bij alle 4 de plakjes.
Stop de soufflés in de oven en bak af op de voorgeschreven tijd.

Serveertips

Lekker met een beetje curry-saus of mosterd.

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies