gehakt brood uit de allerhande

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 rode paprika
1 blikje tomatenpuree (70g)
1 ei
450g gehakt
150g paneermeel
1 teen knoflook
zout & peper


Voorbereiding

Verwarm oven voor op 180°

Bereidingswijze

Pureer met een staafmixer de paprika met de tomatenpuree. mex hierdoor het ei. meng dit door het gehakt samen met de paneermeel. Daarna uitgeperste knoflook en zout en peper toevoegen. Leg het gehakt in de vorm van een brood op een met bakpapier beklede bakplaat en bak het 30. Daarna neem je het uit de oven gen giet het vet af en af laten koelen

Serveertips

Licht besmeren met mosterd

Bron

Allerhande 01-2010

Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tilitobi


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb! In elk nummer vind je o.a. ruim 60 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij 1 jaar Smult: de cafetière van Bodum met een Simon Lévelt koffiepakket! Geniet dit voorjaar van de echte aroma's en smaken die vrij komen bij vers gezette koffie, nu met 60% korting! Op = op.
Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Zondag 5 april van 12:00-16:00 uur in Amersfoort.

van 58
Alleen vandaag 45
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Chai tea latte: een kruidig drankje van specerijen en melk. Op Smulweb vind je verschillende recepten om dit verwarmende drankje te maken.… Lees verder »

In aanloop naar Pasen vind je de leukste recepten voor op de brunchtafel op Smulweb. Hou de blog in de gaten voor leuke DIY`s en tafel tips. … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies