Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

gehakt brood uit de allerhande

Door: tilitobi

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


1 rode paprika
1 blikje tomatenpuree (70g)
1 ei
450g gehakt
150g paneermeel
1 teen knoflook
zout & peper



Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm oven voor op 180°

Bereidingswijze

Pureer met een staafmixer de paprika met de tomatenpuree. mex hierdoor het ei. meng dit door het gehakt samen met de paneermeel. Daarna uitgeperste knoflook en zout en peper toevoegen. Leg het gehakt in de vorm van een brood op een met bakpapier beklede bakplaat en bak het 30. Daarna neem je het uit de oven gen giet het vet af en af laten koelen

Serveertip

Licht besmeren met mosterd

Bron

Allerhande 01-2010



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tilitobi
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top