Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Zwitserse room

Door: miesmoon

  •  
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten



  • 125 ml Slagroom
  • 200 ml Banketbakkersroom, kant en klare



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Door elkaar mengen.
Lekker als vulling voor taarten of met vers fruit.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van miesmoon
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top