Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

tilapiafilet uit de oven

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 pakje boursin knoflook
bakje garnalen
3 tomaten
2 uien
2 teenjes knoflook
5oo gr tilapiafilet
zout en peper
100 gr geraspte kaas.


HULPMIDDELEN

Lage ovenschaal


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.
snijd de tomaten en uien in stukjes,en bak dit even aan pers de knoflook hier bij.
doe dit in een Ovenschaal ,leg hierop de tilapiafilet en bestrijk deze met zout en peper,dan de boursin erover strijken,stooi er de garnalen op,hierover de geraspte kaas.
bak de filet in 25-30 min goudbruin en gaar.
lekker met eiermie en sla.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van inekevlaskamp
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top