• Eigen recept

tilapiafilet uit de oven

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 pakje boursin knoflook
bakje garnalen
3 tomaten
2 uien
2 teenjes knoflook
5oo gr tilapiafilet
zout en peper
100 gr geraspte kaas.

HULPMIDDELEN

Lage ovenschaal


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.
snijd de tomaten en uien in stukjes,en bak dit even aan pers de knoflook hier bij.
doe dit in een ovenschaal ,leg hierop de tilapiafilet en bestrijk deze met zout en peper,dan de boursin erover strijken,stooi er de garnalen op,hierover de geraspte kaas.
bak de filet in 25-30 min goudbruin en gaar.
lekker met eiermie en sla.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van inekevlaskamp


Smult is het tijdschrift van Smulweb met elk seizoen de nieuwste trends, interviews met bekende koks zoals Herman den Blijker en tips over supermarkt producten. Met Smult wordt koken lekkerder én leuker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen voorzien van minimaal 60 lekkere en maakbare recepten. Actie t/m 31 maart
Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Handig kook- , stoom- en afgietmandje dat in iedere pan past.

van 23,95
Alleen vandaag 14,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies