Bastogne kersen toetje

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

- 1 bekertje slagroom
- suiker
- 250 gram kwark
- kersen op sap (1 pot)
- 1 pak Bastognekoeken


Super makkelijk om te maken en o zo lekker! Laat je gasten raden welk bekend koekje er in zit.

Bereidingswijze

Voeg een handje suiker aan de slagroom toe en klop de slagroom stijf. Meng de kwark er doorheen. Meng de kersen door het mengsel en voeg ook een scheutje sap toe.
Verkruimel de Bastognekoeken door ze in een theedoek te wikkelen en vervolgens plat te slaan. Ook goed tegen opgekropte agressie.
Roer de koekkruimels door het slagroommengsel.

Serveertips

Na een dagje in de koelkast nog lekkerder! Voeg dan nog een paar verse stukjes Bastogne toe, zodat je ook nog een bite hebt.

Bron

Via via via

Leuk recept? Deel het
Reacties (5)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fleurjosephine


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

Geschikt voor 4 personen

van 24,9
Alleen vandaag 14,9
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smulweb heeft een nieuwe recept invoerpagina. Makkelijker, duidelijker én mooier! Wat is jouw lievelingsrecept dat je met de wereld wil delen? Hier kun je `m plaatsen.… Lees verder »

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies