Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Discololly van vis

  • Fusion Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

100 gram heilbot of zeeduivel of zeewolf in 4 gelijke blokjes.
Japanse mayonaise met wasabi of 100 ml mayonaise vermengt met 1/4 tl wasabipasta (meer wasabi mag ook, als je van pit houdt)
250 gram gekleurde ongebakken kroepoek (toko)
1 zakje mix voor tempura


HULPMIDDELEN

Frituurpan, keukenmachine


Leuk als amuse of borrelhapje.

Voorbereiding

Verwarm de frituurolie tot 190 graden. Maal de kroepoek fijn in de Keukenmachine. (Vul amuse glaasjes met grof zeezout)

Bereidingswijze

Bestrooi de blokjes vis met peper en zout. Maak het tempurabeslag volgens de gebruiksaanwijzing. Wentel de blokjes vis door het tempurabeslag en vervolgens door het kroepoekkruim. Frituur de blokjes kort. Steek ze op een korte sat├ęprikker en zet ze eventueel rechtop in de amuseglaasjes. Serveer er de wasabimayonaise bij.

Bron

Delicious



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jokevd1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top