Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

exotisch vishapje

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

250 gr pangasius filet
3 eetlepels bloem
1 ei
4 eetlepels gemael kokos
6 eetlepels mayonaise
1 eetlepel kerriepoeder
1 mespunt cayennepeper
3 eetlepels olijfolie



Een lekker lepelhapje

Voorbereiding

Snij de vis in hapklare stukken en dep goed droog.
Doe de bloem in een bord en voeg wat zout en peper toe.
Klop het ei los in een ander bord en doe het kokosrapsel in een derde bord.
Haal de stukjes vis door de bloem daarna door het ei en ten slotte door het kokos. Zet koel weg.

Bereidingswijze

Meng de mayonaise met kerriepoeder en cayennepeper.
Verhit de olijfolie in een Braadpan en bak de stukjes vis aan alle kanten goudbruin.
doe wat kerriemayonaisse in een amuse schaaltje en leg de gebakken vis op.
Versier met een takje koriander en serveer warm.

Bron

Reclamegids van colruyt



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geudens
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top