Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Appelflap.

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN


Appelflap

Appelflappen op mijn manier. 2 Flesjes bier vermengen met bloem tot sausdikte. Scheutje slaolie en iets zout erdoor. Gewoon op gevoel moet je dit doe


Appelflappen op mijn manier.
2 Flesjes bier vermengen met bloem tot sausdikte. Scheutje slaolie en iets zout erdoor. Gewoon op gevoel moet je dit doen. Dus als een dikke saus.
Goudrenetten schillen en het klokhuis verwijderen. In schijven snijden bestrooien met ruim suiker en kaneel en goed in laten trekken. Door het bierbeslag halen en dan bakken. Dit kun je heel goed als laatste bakken als je klaar bent met de oliebollen in dezelfde olie, scheelt ook weer een pan. Enkele minuten bakken uit laten lekken en bestrooien met poedersuiker. Lekker eten.



Leuk recept? Deel het
Reacties (3)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van andries3
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top