Gevulde filetlapjes

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

4 varkens-filetlapjes
Voor de vulling:
50 gr. gekookte ham
50 gr. blokjes kaas
50 gr. champignons aan stukjes
1 tl. gesnipperde ui


Bereidingswijze

Snijdt de varkensfiletlapjes als een soort van tasje open.
Meng voor de vulling alle ingrediënten door elkaar met een weinig peper.Vul er de filetlapjes mee en maak de opening dicht met een cocktailprikker.
Strooi wat peper en zout over het vlees en bestuif het met bloem.
Bak de lapjes vlees aan beide kanten goudbruin op matig vuur en onder een schuin geplaatst deksel. De baktijd bedraagt ca. 10 min. Daarna is het vlees tafelklaar, maar u kunt nog een stapje verder gaan.
Maak een mengseltje van blokjes kaas en courgette.
Doe er een beetje paneermeel bij. Leg het gebraden vlees op een bakblik en verdeel het mengsel erover. Schuif het blik onder een hete grill en wacht tot er een goudbruin korstje ontstaat.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van antpe
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Halloween wordt steeds populairder in NL en België. Maak leuke en gekke gerechten en geef een griezelig Halloween dinertje. De beste Halloweenrecepten vind je hier »… Lees verder »

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies