Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Meloenvla met gember

Door: lady_charna

  • Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


- 1 galiameloen
- 6 bolletjes Royal Mail Australische stemgember
- ½ l blanke vla
- 2 el gembernat
- ½ beker geklopte slagroom (à 500 ml, AH)



Ontdek meer:

Bereidingswijze

1) Schil de meloen, halveer deze en verwijder de zaadjes. Snijd het meloenvlees in kleine blokjes.
2) Snijd de gember in kleine stukjes.
3) Vermeng de vla met het gembernat, de helft van de slagroom, de meloen en de gember (hou 4 snippertjes achter)
4) Garneer het dessert met een toefje slagroom en snippertjes gember. Direct serveren.

Bron

AH recepten



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lady_charna
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top