Geroosterde pompoenpitten als borrelhapje

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

Pompoenpitten



Voorbereiding

- Reeds droge pompoenpitten kort roosteren in een droge koekenpan op een hoog vuur (geen boter of olie gebruiken), met zeezout bestrooien en wachten tot een lichte verkleuring en een notengeur vrijkomt.

- Je kunt ook verse pompoenpitten gebruiken, even afspoelen in een zeef. Afdrogen met een schone keukendoek, bestrooien met zeezout en roosteren tot verkleuring.

De pitten kan je met of zonder de schaal eten.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van els188
Dagdeal
Bestel nu »

Bestaat uit: burgerpress, burgerspatel, 5 schalen, Smoky Sweet bbq-saus en de nieuwste Smult!

van 69,95
Alleen vandaag 39,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies