Geroosterde pompoenpitten als borrelhapje

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

Pompoenpitten


Voorbereiding

- Reeds droge pompoenpitten kort roosteren in een droge koekenpan op een hoog vuur (geen boter of olie gebruiken), met zeezout bestrooien en wachten tot een lichte verkleuring en een notengeur vrijkomt.

- Je kunt ook verse pompoenpitten gebruiken, even afspoelen in een zeef. Afdrogen met een schone keukendoek, bestrooien met zeezout en roosteren tot verkleuring.

De pitten kan je met of zonder de schaal eten.

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies