Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Geroosterde pompoenpitten als borrelhapje

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

Pompoenpitten



Voorbereiding

- Reeds droge pompoenpitten kort roosteren in een droge Koekenpan op een hoog vuur (geen boter of olie gebruiken), met zeezout bestrooien en wachten tot een lichte verkleuring en een notengeur vrijkomt.

- Je kunt ook verse pompoenpitten gebruiken, even afspoelen in een zeef. Afdrogen met een schone keukendoek, bestrooien met zeezout en roosteren tot verkleuring.

De pitten kan je met of zonder de schaal eten.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van els188
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top