Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Geroosterde pompoenpitten als borrelhapje

Geroosterde pompoenpitten als borrelhapje

Door: els188

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 15-10-2009

Ingrediënten


Pompoenpitten



Ontdek meer:

Voorbereiding

- Reeds droge pompoenpitten kort roosteren in een droge Koekenpan op een hoog vuur (geen boter of olie gebruiken), met zeezout bestrooien en wachten tot een lichte verkleuring en een notengeur vrijkomt.

- Je kunt ook verse pompoenpitten gebruiken, even afspoelen in een zeef. Afdrogen met een schone keukendoek, bestrooien met zeezout en roosteren tot verkleuring.

De pitten kan je met of zonder de schaal eten.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van els188
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top