Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Geroosterde pompoenpitten als borrelhapje

Door: els188

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten


Pompoenpitten



Ontdek meer:

Voorbereiding

- Reeds droge pompoenpitten kort roosteren in een droge Koekenpan op een hoog vuur (geen boter of olie gebruiken), met zeezout bestrooien en wachten tot een lichte verkleuring en een notengeur vrijkomt.

- Je kunt ook verse pompoenpitten gebruiken, even afspoelen in een zeef. Afdrogen met een schone keukendoek, bestrooien met zeezout en roosteren tot verkleuring.

De pitten kan je met of zonder de schaal eten.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van els188
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top