Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vis keuken
  5. Thais vissoepje

Thais vissoepje

Door: stippievld

  • Vis Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 03-10-2009

Ingrediënten 4 personen


* 3 eetlepels roerbakolie
* 1 zak chineese roerbakgroente (400 g)
* 3 a 4 eetlepels Thaise rode currypasta
* 2 visbouillontabletten (ah)
* 1 schaaltje kabeljauwfilet (ca. 225 g) meer is lekkerder , enof andere vis
* 150 g noodles (pak a 250 g)
* 3 eetlepels worcestershire-sauce


Verder heb je nodig


Wok


Ik vind het echt super makkelijk en echt lekker.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

In wok olie verhitten. Groentemix met currypasta ca. 3 minuten roerbakken. 2 liter water en bouillontabletten toevoegen en aan kook brengen. Ca. 2 minuten laten koken. Kabeljauwfilet erin. Valt van zelf uiteen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Noodles(noodles moeten al gebruiksklaar en zijn) toevoegen en ca. 1 minuut verwarmen tot de noodles gaar zijn. op smaak maken met worcestersaus..

Serveertip

Is de soep erg vol, doe dan wat visbouillon erbij,
wat grote gamba`s erbij is ook erg lekker

Bron

Internet ah maar aangepast door mij



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van stippievld
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top