Pizzadeeg

  • Italiaans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

- 500 gr. bloem
- 1 zakje gist
- 2 theelepels zout
- 2 a 3 eetlepels olijfolie
- 250 ml WARM water



Bereidingswijze

Roer de bloem, gist en het zout droog door elkaar. Voeg vervolgens de olie en het warme water toe. Goed kneden. Daarna in een glazen kom met folie ong. 40 minuten laten rijzen op een warme plaats.

Het deeg over de plaat/platen verdelen. de bodem wordt goed gaar op een temperatuur van 230 graden, 15 minuten. (dit is wel afhankelijk van de topping...)

Leuk recept? Deel het
Reacties (3)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lindaburgstede


In het nieuwste nummer van Smult - het tijdschrift van Smulweb – vind je tips van Janny van der Heijden, de beste recepten van Tessa Kiros, een stoere BBQ special en culinaire how-to's. Actie t/m 31 mei 2015.
Nu 4x Smult van € 19,80 voor € 9,95 »

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Met Smult in de keuken heb je in een handomdraai heerlijke gerechten op tafel! Een gegarandeerd succes bij al je gasten. Nu 4x Smult voor slechts € 9,95! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies