Pizzadeeg

  • Italiaans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

- 500 gr. bloem
- 1 zakje gist
- 2 theelepels zout
- 2 a 3 eetlepels olijfolie
- 250 ml WARM water


Bereidingswijze

Roer de bloem, gist en het zout droog door elkaar. Voeg vervolgens de olie en het warme water toe. Goed kneden. Daarna in een glazen kom met folie ong. 40 minuten laten rijzen op een warme plaats.

Het deeg over de plaat/platen verdelen. de bodem wordt goed gaar op een temperatuur van 230 graden, 15 minuten. (dit is wel afhankelijk van de topping...)

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (3)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies