Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bladerdeegrolletjes

Bladerdeegrolletjes

Door: helenaatjetomaatje

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 24-08-2009

Ingrediënten


1 rol bladerdeeg uit het koelvak
vulling naar keuze: brushetta, pesto, tapenade, gemalen kaas, feta, gedroogde tomaatjes, gerookte zalm, ham en kaas, ... Het lukt best met niet al te sappige ingrediënten.


Verder heb je nodig


Oven


Deze hapjes kan je supermakkelijk zelf maken, en vallen altijd in de smaak - kies zelf je beleg, veggie of met vlees of vis

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven tot 200°

Bereidingswijze

Rol het bladerdeeg uit.
Beleg naar eigen smaak met je vulling.
Rol het bladerdeeg terug op met de vulling ertussen. Let op dat je het bakpapier niet meerolt
Snij in schijfjes van 0,5 cm en leg op een plaat met bakpapier. Laat bakken tot het bladerdeeg goudbruin is.

Je kan de rol (len) vooraf maken en bewaren in de koelkast (best inpakken in huishoudfolie of zilverpapier zodat ze niet uitdrogen).

Bron

Van mijn zus



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van helenaatjetomaatje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top