• Eigen recept

Bladerdeegrolletjes

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

1 rol bladerdeeg uit het koelvak
vulling naar keuze: brushetta, pesto, tapenade, gemalen kaas, feta, gedroogde tomaatjes, gerookte zalm, ham en kaas, ... Het lukt best met niet al te sappige ingredi├źnten.

HULPMIDDELEN

Oven


Deze hapjes kan je supermakkelijk zelf maken, en vallen altijd in de smaak - kies zelf je beleg, veggie of met vlees of vis

Voorbereiding

Verwarm de oven tot 200┬░

Bereidingswijze

Rol het bladerdeeg uit.
Beleg naar eigen smaak met je vulling.
Rol het bladerdeeg terug op met de vulling ertussen. Let op dat je het bakpapier niet meerolt
Snij in schijfjes van 0,5 cm en leg op een plaat met bakpapier. Laat bakken tot het bladerdeeg goudbruin is.

Je kan de rol (len) vooraf maken en bewaren in de koelkast (best inpakken in huishoudfolie of zilverpapier zodat ze niet uitdrogen).

Bron

Van mijn zus

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van helenaatjetomaatje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Halloween wordt steeds populairder in NL en België. Maak leuke en gekke gerechten en geef een griezelig Halloween dinertje. De beste Halloweenrecepten vind je hier »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies