• Eigen recept

Duitse biefstuk

  • Duits Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

2 sneetjes wittebrood
melk
1 ui
20 gram boter
500 gram rundertartaar
60 gram boter
4 uien
peper,zout


Voorbereiding

Snijd de korstjes van het brood en zet de sneetjes in wat melk in de week.Schil en snipper een ui en fruit deze in de (20 gr.) boter goudbruin

Bereidingswijze

Leg het vlees in een kom en voeg de ui toe met het uitgeknepen en fijngemaakte brood,peper en zout.Vorm er 4 iets afgeplatte ballen van en bak deze in de (60 gr.) boter goudbruin.Reken op 5 tot 6 min. per kant

Bron

Internet

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Halloween wordt steeds populairder in NL en België. Maak leuke en gekke gerechten en geef een griezelig Halloween dinertje. De beste Halloweenrecepten vind je hier »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies