Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. Makkelijke mexicaanse kip voor de BK slowcooker

Makkelijke mexicaanse kip voor de BK slowcooker

Door: metabras

  • Multi-cultureel
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 13-08-2009

Ingrediënten 3 personen


Klein blikje kidneybonen uitgelekt
1 dubbele rauwe kipfilet, in blokjes gesneden
10 gedroogde abrikozen eventueel in vieren gesneden
vlees tomaat in kleine stukjes
1 potje milde tomatensalsa (Mexicaans)
1 ui, in ringen
Eventueel wat verse koriander


Verder heb je nodig


BK slowcooker


Makkelijk slowcooking recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Doe de BK Slowcooker eerst 20 min laten weken in koud water

Bereidingswijze

Hussel alles door elkaar in de terrracotta zijde. En doe de geglazuurde deksel erop. Dan `koken`op 210 graden 1u30 min in de oven. Strooi er eventueel nog verse koriander over als je daarvan houdt!

Serveertip

Taco chips, rijst en een salade

Bron

Aangepast aan recept van kennis



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van metabras
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top