Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer

Door: boursin

  • Frans
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


* 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
* 4 wraps
* 1 komkommer
* 50 gram pijnboompitten
* 2 pakjes (100 gram) gerookte zalm
* 4 el groene pesto



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de wrap per stuk heel even in de Koekenpan. Schil vervolgens de komkommer met een kaasschaaf, maak daarna lange repen met de kaasschaaf. Bak de pijnboompitten in een droge pan iets bruin. Als de wrap warm is, smeer je deze in met een dikke laag Boursin, zalm er opleggen, pijnboompitten en een eetlepel pesto. Rol de wrap op en steek deze vast met enkele cocktail prikkers. Snijd de wrap in 5 a 6 stukjes... heerlijk bij een goed glas wijn of als lunchgerecht.

Bron

Kijk voor nog meer heerlijke recepten op Boursin.nl



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van boursin
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top