Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Pannenkoeken tevoren bakken en invriezen

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN



Wilt u pannenkoeken ruim van tevoren bakken? Of heeft u een portie over? U kunt ze makkelijk invriezen.
Verpakt in een ruime diepvrieszak of in aluminiumfolie, blijven ze wel 6 maanden lekker. Wanneer u eerst vetvrij papier of folie tussen de pannenkoeken legt, kunt u ze later gemakkelijk van elkaar los maken.

Bereidingswijze

De langzaam ontdooide pannenkoken afgedekt in een oven met een temperatuur van 150*C. in 15 min. opwarmen. Zijn de pannenkoeken in aluminiumfolie ingevroren, dan kunt u het pakketje zo in de oven leggen.

Bron

Onbekend



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van antpe
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top