Pannenkoeken tevoren bakken en invriezen

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN



Wilt u pannenkoeken ruim van tevoren bakken? Of heeft u een portie over? U kunt ze makkelijk invriezen.
Verpakt in een ruime diepvrieszak of in aluminiumfolie, blijven ze wel 6 maanden lekker. Wanneer u eerst vetvrij papier of folie tussen de pannenkoeken legt, kunt u ze later gemakkelijk van elkaar los maken.

Bereidingswijze

De langzaam ontdooide pannenkoken afgedekt in een oven met een temperatuur van 150*C. in 15 min. opwarmen. Zijn de pannenkoeken in aluminiumfolie ingevroren, dan kunt u het pakketje zo in de oven leggen.

Bron

Onbekend

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van antpe


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Dagdeal
Bestel nu »

Met een inhoud van 25 cl

van 2,4
Alleen vandaag 1,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies