Pannenkoeken tevoren bakken en invriezen

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN


Wilt u pannenkoeken ruim van tevoren bakken? Of heeft u een portie over? U kunt ze makkelijk invriezen.
Verpakt in een ruime diepvrieszak of in aluminiumfolie, blijven ze wel 6 maanden lekker. Wanneer u eerst vetvrij papier of folie tussen de pannenkoeken legt, kunt u ze later gemakkelijk van elkaar los maken.

Bereidingswijze

De langzaam ontdooide pannenkoken afgedekt in een oven met een temperatuur van 150*C. in 15 min. opwarmen. Zijn de pannenkoeken in aluminiumfolie ingevroren, dan kunt u het pakketje zo in de oven leggen.

Bron

Onbekend

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van antpe
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Halloween wordt steeds populairder in NL en België. Maak leuke en gekke gerechten en geef een griezelig Halloween dinertje. De beste Halloweenrecepten vind je hier »… Lees verder »

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies