Pannenkoeken tevoren bakken en invriezen

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN


Wilt u pannenkoeken ruim van tevoren bakken? Of heeft u een portie over? U kunt ze makkelijk invriezen.
Verpakt in een ruime diepvrieszak of in aluminiumfolie, blijven ze wel 6 maanden lekker. Wanneer u eerst vetvrij papier of folie tussen de pannenkoeken legt, kunt u ze later gemakkelijk van elkaar los maken.

Bereidingswijze

De langzaam ontdooide pannenkoken afgedekt in een oven met een temperatuur van 150*C. in 15 min. opwarmen. Zijn de pannenkoeken in aluminiumfolie ingevroren, dan kunt u het pakketje zo in de oven leggen.

Bron

Onbekend

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van antpe


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb voor de thuiskok! In elk nummer vind je o.a. ruim 65 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij een jaar Smult het bakboek van de bekroonde en 's werelds bekendste meesterbakker cadeau! Een dik basisboek met veel verschillende broden, gebak, onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Op = op. Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Handig kook- , stoom- en afgietmandje dat in iedere pan past.

van 23,95
Alleen vandaag 14,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Chai tea latte: een kruidig drankje van specerijen en melk. Op Smulweb vind je verschillende recepten om dit verwarmende drankje te maken.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies