Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Pannenkoeken
  6. Pannenkoeken tevoren bakken en invriezen

Pannenkoeken tevoren bakken en invriezen

Door: antpe

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 29-06-2009

Ingrediënten




Wilt u pannenkoeken ruim van tevoren bakken? Of heeft u een portie over? U kunt ze makkelijk invriezen.
Verpakt in een ruime diepvrieszak of in aluminiumfolie, blijven ze wel 6 maanden lekker. Wanneer u eerst vetvrij papier of folie tussen de pannenkoeken legt, kunt u ze later gemakkelijk van elkaar los maken.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De langzaam ontdooide pannenkoken afgedekt in een oven met een temperatuur van 150*C. in 15 min. opwarmen. Zijn de pannenkoeken in aluminiumfolie ingevroren, dan kunt u het pakketje zo in de oven leggen.

Bron

Onbekend



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van antpe
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top