Pasta met Champignons en Prei

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

450g pasta - zout - peper - 25g boter of margarine - 225g champignons, in schijfjes - 125g prei, in dunne plakjes - 125g ongezouten spek, in blokjes of reepjes - 1 teentje look, geperst - 125g kruidenkaas (bv. Boursin) - 30 ml room


Tip van HAK: 1 pot Bonenmix Kapucijners, Bruine & Witte Bonen

Snel en lekker. 650 kcal/portie.

Bereidingswijze

Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. - Verwarm ondertussen de boter in een pan en voeg champignons, prei, spek en look toe. Roerbak tot de prei zacht is. - Verlaag het vuur en roer de kruidenkaas en de room eroor. Kruid naar smaak met zout en peper. - Laat de pasta uitlekken, leg hem op een dienschotel en giet de saus erover. Onmiddellijk opdienen.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van greet


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies