Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

italiaanse taart

Door: omniaellen

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


Bladerdeeg
2 uien in ringen gesneden
250 gr champignons
2 eetlepels groene pesto
2 vleestomaten in plakjes
150 gr mozzarella-bolletjes, doorgesneden
2 eetlepels fijn gesneden basilicum
150 gr parmezaanse kaas
6 eieren losgeklopt met een scheutje melk
peper


Italiaanse taart

Erg lekker, als variatie portabello bovenop en erin. Wel heel vochtige taart geworden...


Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 220 graden.

Bereidingswijze

Bladerdeeg in een ovenvorm schikken.
ui en champies aanbakken, roer op het laatst de pesto erdoor en maak het op smaak met peper. dit mengsel vormt de bodem van de taart,. tomaten erover rangschikken, basilicum erover verdelen en dan de geraspte kaas. schenk vervolgens de eimassa eroverheen en verdeel de mozzarella-bolletjes er op.
35/40 minuten in de oven.

Serveertip

Salade met tonijn erbij is een goede combinatie.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van omniaellen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top