
Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels citroensap
1 eetlepel gehakte tijm
1 eetlepel gehakte oregano
2 teentjes knoflook
zout
vers gemalen peper
600 gram vlees (lamsfilet, varkensfilet)
2 citroenen in partjes
Grillpan of Barbecue
satéprikkers
Marineer het vlees (bij voorkeur een dag eerder) minimaal 2 uur:
Snij het vlees in blokjes van ongeveer 3 cm. Marineer het vlees in de olijfolie, knoflook, oregano, tijm, citroensap, peper en zout.
Leg de satéstokjes in het water om verbranden op de grill te voorkomen.
Rijg het vlees en de citroenpartjes om en om aan de prikkers.
Rooster de spiesjes in 8 - 10 minuten in de griillpan (of op de bbq). Regelmatig keren en ze telkens bestrijken met het marinadevocht.
Serveren met Tzaziki
Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »
Smulweb is uitgeroepen tot beste en populairste Website van het Jaar 2017 in de categorie Culinair! Een grotere waardering dan het winnen van deze prijzen is er niet.… Lees verder »