Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Wrap met spinazie, feta en tomaat

Door: mgeldof

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 2 personen


4 tortilla`s
500 g diepvries bladspinazie
2 el zwarte olijven zonder pit
150 g feta
1 el olijfolie
1 el honing
1 el paprikapoeder
versgemalen peper
zout
2 el pijnboompitten



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Leg de tortilla`s even in en warme oven of anti-aanbakpan zodat ze warm en soepel worden.
Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzing op de verpakking in de magnetron of in een pannetje.
Druk in een zeef het vocht uit de spinazie.
Hak de olijven fijn. Verkruimel de feta.
Roerbak de spinazie met de gehakte olijven in de olijfolie.
Schep de honing, paprikapoeder, peper, zout en feta erdoor.
Rooster de pijnboompitten in een droge hete Koekenpan goudbruin.
Verdeel de spinazievulling over de tortilla`s.
Vouw ze tot een puntvormig zakje.
Serveer ze rechtop in glazen of in hoge bakjes en strooi de pijnboompitten over de vulling.



Deel dit recept

Reacties (6)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mgeldof
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top