• Eigen recept

Asperge saus

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

50 gram roomboter ongezouten
1 volle eetlepel bloem
1/2 klein potje creme fraiche
1 hardgekookt ei
50 gram ham
1/2 bouilliontablet
bieslook
aspergevocht



Heerlijke ham/eis saus bij asperges

Voorbereiding

Ei hard koken en in stukjes hakken/prakken
ham in kleine stukjes snijden
bouillion tablet verkruimelen

Bereidingswijze

Roomboter smelten en bloem toevoegen en met kookvocht van de asperges een klontvrije saus maken.
Vervolgens de creme fraiche erdoor roeren, bouillontablet, ei en ham erdoor roeren.
Voor de kleur wat bieslook erdoor heen roeren.

Serveertips

Over of naast de asperges

Bron

Van een Nuenense aspergekweker


Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een LG LED televisie (3x), Tefal-pannenset (10x), Princess VitaPure (3x) of Philips Senseo Original (5x)!

Stem en win »
Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vonne1970


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Dagdeal
Bestel nu »

Met een inhoud van 25 cl

van 2,4
Alleen vandaag 1,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies