Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Rijstsoep Met Gehakt

  • Thais
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

2 el olie,
2 teentjes knoflook, geperst,
8.5 dl kippenbouillon,
225 gr varkensgehakt,
340 gr gekookte rijst,
2 stengels bleekselderij,fijngesneden,
2 bosuitjes, fijngesneden,
1 el gehakte verse korianderblaadjes en stengels,
1 el vissaus,
mespuntje witte peper.



Bereidingswijze

De olie in een kleine Braadpan of wok verhitten en het knoflook fruiten tot het lichtgeel ziet. met een schuimspaan verwijderen en op keukenpapier uit laten lekken. De bouillon in een grote pan aan de kook brengen. Gehakt, rijst, bleekselderij en bosuitjes toevoegen en 15 minuten zacht laten koken. Koriander, vissaus en peper erdoor roeren. Met het gefruite knoflook bestrooien en serveren.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van postman
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top