Rijstsoep Met Gehakt

  • Thais
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

2 el olie,
2 teentjes knoflook, geperst,
8.5 dl kippenbouillon,
225 gr varkensgehakt,
340 gr gekookte rijst,
2 stengels bleekselderij,fijngesneden,
2 bosuitjes, fijngesneden,
1 el gehakte verse korianderblaadjes en stengels,
1 el vissaus,
mespuntje witte peper.


Tip van HAK: 1 pot Bonenmix Kidney, Bruine & Witte bonen

Bereidingswijze

De olie in een kleine braadpan of wok verhitten en het knoflook fruiten tot het lichtgeel ziet. met een schuimspaan verwijderen en op keukenpapier uit laten lekken. De bouillon in een grote pan aan de kook brengen. Gehakt, rijst, bleekselderij en bosuitjes toevoegen en 15 minuten zacht laten koken. Koriander, vissaus en peper erdoor roeren. Met het gefruite knoflook bestrooien en serveren.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van postman


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies