Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Gepofte aardappel met kruidenkaas

Door: professoroud

  • Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 2 personen


2 grote aardappelen; 1 bakje kruidenkaas, paprikapoeder, vers gemalen chilipeper, peterselie of bieslook.



Heel simpel, maar heel lekker

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Boen de aardappelen schoon en prik er met een vork zowel boven als onder wat gaatjes in.

Bereidingswijze

Laat de aardappelen in de magnetron garen. Ongeveer 4 minuten aan elke kant. (afhankelijk van de grootte van de aardappel wat langer of korter. Verpak ze in aluminumfolie en leg ze ongeveer 10 minuten in de oven.
Vermeng de kruidenkaas met de kruiden.

Serveertip

Haal de aardappels uit de aluminumfolie en snij ze overlangs bijna doormidden. Vul ze met de kruidenkaas.



Deel dit recept

Reacties (12)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van professoroud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top