Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Gepofte aardappel met kruidenkaas

  • Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

2 grote aardappelen; 1 bakje kruidenkaas, paprikapoeder, vers gemalen chilipeper, peterselie of bieslook.



Heel simpel, maar heel lekker

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Boen de aardappelen schoon en prik er met een vork zowel boven als onder wat gaatjes in.

Bereidingswijze

Laat de aardappelen in de magnetron garen. Ongeveer 4 minuten aan elke kant. (afhankelijk van de grootte van de aardappel wat langer of korter. Verpak ze in aluminumfolie en leg ze ongeveer 10 minuten in de oven.
Vermeng de kruidenkaas met de kruiden.

Serveertips

Haal de aardappels uit de aluminumfolie en snij ze overlangs bijna doormidden. Vul ze met de kruidenkaas.



Leuk recept? Deel het
Reacties (12)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van professoroud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top