• Eigen recept

Bleekselderij-salade

  •  …
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 bos bleekselderij, 1 appel, klein blikje ananasschijven/stukjes, 50 g rozijnen, 2 el zilveruitjes, stukje kaas, eventueel walnoten.

Voor de dressing:
1 1/2 el ananassap, 1 1/2 el slagroom/koffieroom, 1 1/2 el fritessaus, peper, citroensap


Makkelijk en gezond recept. Bleekselderij op zijn best!

Bereidingswijze

Snijd de groenten en het fruit en doe het in een grote kom.
Voeg de (eventueel fijngesneden) zilveruitje toe.
Wel de rozijnen in lauwwarm water en voeg ze toe.
Voeg eventueel stukjes walnoot toe.
Snijd de kaas in kleine stukje en voeg toe.
Voeg de ingredienten van de dressing bij elkaar.
Schenk de dressing over de salade en laat even (gekoeld) staan voor het serveren.

Serveertips

Heerlijk als salade bij een maaltijd.

Bron

Recept van mijn moeder.

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

We gaan dit jaar lekker naar buiten! Met voorjaarsgerechten van Ramon Beuk en wijnadvies van sommelier Jan-Willem van der Hek. Kijk op www.lidl.nl voor het uitgebreide assortiment. … Doe mee »

Advertisement

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies