• Eigen recept

Bleekselderij-salade

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 bos bleekselderij, 1 appel, klein blikje ananasschijven/stukjes, 50 g rozijnen, 2 el zilveruitjes, stukje kaas, eventueel walnoten.

Voor de dressing:
1 1/2 el ananassap, 1 1/2 el slagroom/koffieroom, 1 1/2 el fritessaus, peper, citroensap


Makkelijk en gezond recept. Bleekselderij op zijn best!

Bereidingswijze

Snijd de groenten en het fruit en doe het in een grote kom.
Voeg de (eventueel fijngesneden) zilveruitje toe.
Wel de rozijnen in lauwwarm water en voeg ze toe.
Voeg eventueel stukjes walnoot toe.
Snijd de kaas in kleine stukje en voeg toe.
Voeg de ingredienten van de dressing bij elkaar.
Schenk de dressing over de salade en laat even (gekoeld) staan voor het serveren.

Serveertips

Heerlijk als salade bij een maaltijd.

Bron

Recept van mijn moeder.

Leuk recept? Deel het
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chantal_van_uden


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur jouw lekkerste recept in met verse ingrediënten van het land en maak kans op een WARE SMAAK kookworkshop van Estée (winnares MasterChef) in haar eigen restaurant. Doe mee!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies