Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Spaghetti met verse tomatensaus

Door: bcdkasbank

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


2 eetl. olijfolie;
1 kg rijpe tomaten;
1 ui, gesnipperd;
1 teen knoflook, fijngehakt;
1 eetl. gdroogde Italiaanse kruiden;
300 gr. spaghetti
250 gr. rundergehakt
100 gr. salami, in blokjes
100 gr. Parmezaanse kaas, geraspt
2-3 eetl. verse basilicum, in reepjes


Verder heb je nodig


Staafmixer;
Braadpan


Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olijfolie in een pan;
Schep tomaten, uit, knoflook, kruiden en 100 ml. water erdoor;
Smoor alles afgedekt in 15 min. zachtjes gaar;
Pureer het geheel met een staafmixer;
Bak het gehakt met de salami in een Braadpan al omscheppend rul;
Schep de tomatensaus erdoor;
Voeg peper en zout naar smaak toe en laat het geheel 10 min. zachtjes pruttelen;

Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op het pak;
Verdeel de spaghetti over diepe borden en schep de tomaten-gehaktsaus erop;
Strooi de kaas en basilicum erover.

Serveertip


Lekker met een frisse salade



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bcdkasbank
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top