• Eigen recept

GEBAKKEN AARDAPPELEN MET ROZEMARIJN UIT OVEN

  • Multi-cultureel Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

5 grote geschilde aardappel half gaar gekookt en gehalveerd in lengte (kook voor zo 15 min.)
50 g gesmolten boter
zout
2 e verse rozemarijn, fijn


Deze is zoooooo lekker!!!

Bereidingswijze

1. Als aardappelen gekookt zijn schut je ze goed met deksel op pan. Dit geeft de aardappelen een kruimelrige buitenkant.
2. Meng de boter, zout en verse rozemarijn door aardappelen.
3. Doen aardappelen op een hete bakplaat.
4. Bak/rooster vir 45 min. of tot gaar, goudbruin en krokant.
5. Keer de aardappelen zo af en toe.

Serveertips

Héérlijk bijvoorbeeld bij lamsgebraad.

Leuk recept? Deel het
Reacties (5)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur jouw lekkerste recept in met verse ingrediënten van het land en maak kans op een WARE SMAAK kookworkshop van Estée (winnares MasterChef) in haar eigen restaurant. Doe mee!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies