• Eigen recept

GEBAKKEN AARDAPPELEN MET ROZEMARIJN UIT OVEN

  • Multi-cultureel Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

5 grote geschilde aardappel half gaar gekookt en gehalveerd in lengte (kook voor zo 15 min.)
50 g gesmolten boter
zout
2 e verse rozemarijn, fijn



Deze is zoooooo lekker!!!

Bereidingswijze

1. Als aardappelen gekookt zijn schut je ze goed met deksel op pan. Dit geeft de aardappelen een kruimelrige buitenkant.
2. Meng de boter, zout en verse rozemarijn door aardappelen.
3. Doen aardappelen op een hete bakplaat.
4. Bak/rooster vir 45 min. of tot gaar, goudbruin en krokant.
5. Keer de aardappelen zo af en toe.

Serveertips

Héérlijk bijvoorbeeld bij lamsgebraad.


Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een LG LED televisie (3x), Tefal-pannenset (10x), Princess VitaPure (3x) of Philips Senseo Original (5x)!

Stem en win »
Leuk recept? Deel het
Reacties (5)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies