• Eigen recept

GEBAKKEN AARDAPPELEN MET ROZEMARIJN UIT OVEN

  • Multi-cultureel Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

5 grote geschilde aardappel half gaar gekookt en gehalveerd in lengte (kook voor zo 15 min.)
50 g gesmolten boter
zout
2 e verse rozemarijn, fijn


Deze is zoooooo lekker!!!

Bereidingswijze

1. Als aardappelen gekookt zijn schut je ze goed met deksel op pan. Dit geeft de aardappelen een kruimelrige buitenkant.
2. Meng de boter, zout en verse rozemarijn door aardappelen.
3. Doen aardappelen op een hete bakplaat.
4. Bak/rooster vir 45 min. of tot gaar, goudbruin en krokant.
5. Keer de aardappelen zo af en toe.

Serveertips

Héérlijk bijvoorbeeld bij lamsgebraad.

Leuk recept? Deel het
Reacties (5)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Halloween wordt steeds populairder in NL en België. Maak leuke en gekke gerechten en geef een griezelig Halloween dinertje. De beste Halloweenrecepten vind je hier »… Lees verder »

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies