• Eigen recept

GEBAKKEN AARDAPPELEN MET ROZEMARIJN UIT OVEN

  • Multi-cultureel Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

5 grote geschilde aardappel half gaar gekookt en gehalveerd in lengte (kook voor zo 15 min.)
50 g gesmolten boter
zout
2 e verse rozemarijn, fijn


Deze is zoooooo lekker!!!

Bereidingswijze

1. Als aardappelen gekookt zijn schut je ze goed met deksel op pan. Dit geeft de aardappelen een kruimelrige buitenkant.
2. Meng de boter, zout en verse rozemarijn door aardappelen.
3. Doen aardappelen op een hete bakplaat.
4. Bak/rooster vir 45 min. of tot gaar, goudbruin en krokant.
5. Keer de aardappelen zo af en toe.

Serveertips

Héérlijk bijvoorbeeld bij lamsgebraad.

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (5)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies