Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Roerbak chinese kool

Door: annieov

  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 2 personen


Beetje olijfolie,1 chinese kool aan reepjes, handje tauge of andere spruitgroente, kastanjechampigons aan plakjes, 3 lepels gefruite uitjes, 3 lepels notenmix, feta in blokjes, scheutje sojasaus.


Verder heb je nodig


Wok


Een herfstwok met kool, paddestoelen en nootjes.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de olijfolie in de wok. Roerbak de champignons, laat ze uitlekken , bewaar ze even. Pan legen, olijfolie verwarmen en de kool.
roerbakken tot ze begint te slinken. Voeg de spruit toe, even bakken. Nu een scheutje sojasaus.Vervolgens de champignons, de uitjes, de noten en de kaas toevoegen. Voorzichtig om roeren, verwarmen en smullen maar.

Serveertip

Lekker met aardappelpuree of rijst.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annieov
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Volgend recept
Top