Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Visschotel a la Ine.

  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

4 pangasiusfilets (diepvries)
1 bakje roze garnalen
2 winterpenen
3 grote uien
5 grote tomaten
3 bosuitjes
3/4 bakje Philadelphia bieslook light
2 tenen knoflook
3 eetlepels geraspte kaas
1 visbouillontablet
peper, zout
2 a 3 eetlepels olijfolie



Heerlijk en slank !

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 gr.
Snijd de uien in grove stukken, schaaf de winterwortel met `n dunschiller aan linten, pers de knoflook, snijd de tomaten in grove stukken en ook de bosuitjes.
Verhit de helft van de olie en fruit daarin op matig vuur de ui met de knoflook en de wortel.
Verkruimel er de visbouillontablet over en laat even smoren.
Schep uit de pan in een Ovenschaal.
Doe de rest van de olie in de pan en roerbak de tomaat en de bosui met versgemalen zout en peper 2 min. op hoog vuur.
Leg de (bevroren) visfilets op het wortel/ui-mengsel.
Bestrooi met peper en zout, en besmeer ze met de Philadelphia. Verdeel er de garnalen over, en daar bovenop het tomaat/bosui-mengsel.
Bestrooi met de geraspte kaas en zet de schaal 40 min. in de oven.

Serveertips

Lekker met witte rijst of pasta, en een simpele groene salade.

Bron

Eigen recept.



Leuk recept? Deel het
Reacties (71)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van onzien
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang een jaarabonnement Smult en het kookboek Dagelijkse Kost 2 van de bekende Belgische TV-kok Jeroen Meus van € 44,79 voor € 32,95… Lees verder »

Top