
Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »
600 gram verse asperges
500 gram aardappelblokjes van vaste aardappelen
250 gram hamblokjes
3 eieren
1 eetlepel mayo of halvanaise
1/2 eetlepel mosterd
peper en zout
Lekker bij koud buffet en heerlijk bij de BBQ. Kan van te voren worden klaargemaakt. Zonder hamblokjes ook als vegetarische salade te gebruiken.
Schil de asperges en snijdt deze in stukjes van circa 3 cm. Kook ongeveer 8 minuten tot ze beetgaar zijn.
Aardappel schillen en in blokjes snijden, dan koken tot ze net gaar zijn.
De eieren hard koken. na afkoelen in kleine stukjes snijden.
Spatel de gekookte ingrediƫnten door elkaar en voeg de hamblokjes toe. Maak een mengsel van mayonaise, mosterd, peper en zout naar smaak en spalet dit door de massa.
Koud serveren als salade, op stokbrood of toast.
cedy 31-07-2008
neem dit recept van je mee.is weer eens wat anders.hartelijk dank ervoor.groeten van cedy.
Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »
Smulweb is uitgeroepen tot beste en populairste Website van het Jaar 2017 in de categorie Culinair! Een grotere waardering dan het winnen van deze prijzen is er niet.… Lees verder »