Geglazeerde wortels met honing en citroen

  • Iers Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen


Eens wat anders als anders

Bereidingswijze

Kook de wortels in de kippenbouillon tot ze gaar maar niet te zacht zijn.Giet ze af.Voeg de honing en de citroenrasp en sap toe.Shud zachtjes met de pan zodat alles goed met de honing bedekt is.Pas op de honinng smelt snel.Kruid met peper,zout is waarschijnlijk niet nodig door de bouillon.

Serveertips

Lekker bij kip en vis.

Bron

Eigen vertaling.

Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies