Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

verrukkelijk aardbeiendessert

  • Nederlands Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

250 gr. slagroom stijf kloppen
met 2 ons suiker en
250 gr. mascarpone er bij voegen en mengen voeg er dan 5 eetlepels aardbeienjam door .
1 doosje aardbeien schoonmaken en in schijfjes snijden en de helft door het mengsel roeren.

1 á 2 ons lange vingers in de schaal leggen en begieten met ca. 10 eetlepels aarbeienlikeur schep daarna de aardbeienroom massa op de likeurlangevingers .
leg de overgebleven aardbeien op de roommassa en bestrooi met 2 zakjes vanillesuiker .
in de koelkast laten opstijven .


HULPMIDDELEN

Mixer
schaal ca. 20 bij 30 cm.


Heerlijk zomers

Bron

Eigen idee



Leuk recept? Deel het
Reacties (7)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top