Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Varkenswangetjes met Rodenbach

  • Belgisch
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

-12 varkenswangetjes

-3 eetlepels bloem

-2 flesjes Rodenbach

-1 liter bruine fond

-tijm en laurier

-2 dikke uien
-wat Balsamico

-eventueel wat suiker




Heerlijke Vlaamse stoverij

Voorbereiding

- snij de uien in snippers

Bereidingswijze

*Bak de varkenswabgetjes langs alle kanten bruin, samen met de versneden uien
*Strooi over het geheel de bloem en blus met bier, bruine fond en wat Balsamico

*Voeg tijm en laurier toe en laat even stevig doorkoken.
*Zet daarna op een zacht vuurtje gedurende een uur

Serveertips

Serveer met frieten en mayonaise

Bron

VTM



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top